B&B in Ardèche

Een B&B in de Ardèche is de ideale manier om te ontspannen tijdens uw vakantie! Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be maken wij voor u een selectie van de meest kwalitatieve chambres d’hôtes die in Frankrijk te vinden zijn. Zo bent u altijd zeker dat u in een aangenaam verblijf terechtkomt!

 

Vanuit een bed & breakfast in de Ardèche kan u genieten van een zalige vakantie in Frankrijk. U kan er bijvoorbeeld slenteren door authentieke dorpjes als Ailhon, Chaunes en Le Plot. Deze dorpjes bestaan uit niet veel meer dan pleintjes en enkele straatjes, maar dat neemt niet weg dat ze enorm veel karakter en historie met zich meedragen. Ook Désaignes is een aanrader: dit stadje is de thuisbasis van vele indrukwekkende monumenten. U kan hier onder andere de restanten van de oude stadsmuren bewonderen.

 

Het hoogtepunt van de Ardèche moet wel de Vallon-Pont-d’Arc zijn, het icoon van de streek. Deze natuurlijk gevormde brug is te voet bereikbaar, maar u kan er ook onder door varen met een bootje. Echte durvers springen vanaf de brug in het onderliggende water. Ook Jaujac is zeer geliefd binnen bezoekers van de Ardèche dankzij het rotsachtige, groene landschap en de stenen huisjes die de stad karakter geven.

Verschillende mogelijkheden voor uw vakantie

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be vinden we het zeer belangrijk dat de b&b’s in ons aanbod voldoen aan bepaalde kwaliteitsnormen. We willen u namelijk verzekeren van een aangename vakantie. Om dit te doen maken wij een selectie van de meest kwalitatieve chambres d’hôtes in het land. Ook zorgen we dat u rechtstreeks in contact staat met de verhuurder van de bed & breakfast. Zo weet u steeds waar u terecht kan met eventuele vragen. Natuurlijk staat het team van Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be ook steeds voor u klaar! Hieronder vindt u een greep uit het aanbod op onze website. Zoals u ziet bieden we veel verschillende soorten b&b’s aan. Dit doen we zodat ieder reisgezelschap een geschikt verblijf bij ons kan vinden. Via ons kan u o.a. terecht bij:

Vind hier uw ideale B&B in de Ardèche!

De perfecte b&b in de Ardèche vindt u bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be! Boek nu en geniet van de prachtige natuur en pittoreske dorpjes in de regio. Kijk zeker eens onderaan deze pagina. Daar vindt u namelijk een greep uit ons kwalitatieve aanbod aan b&b’s.

Verblijven voor dit thema:

Mas de la Brugère - Chambre d'Hôte

100 - 130 € / day
Rhône-Alpes , Ardèche LES SALELLES 3 6
Meer informatie

Auberge La Castagno - Chambre d'Hôte

40 - 65 € / day
Rhône-Alpes , Ardèche Antraïgues sur Volane 3 6
Meer informatie

Villa Aimée - Chambre d'Hôte

89 - 139 € / day
Rhône-Alpes , Ardèche Vals les Bains 4 15
Meer informatie