Een bed en breakfast vinden in Frankrijk

Wanneer u een bed en breakfast in Frankrijk zoekt, wilt u natuurlijk zeker zijn van een rustgevend verblijf. Chambres d’hôtes-in-Frankrijk.be staat hier garant voor. U vindt bij ons alleen maar b en b’s in Frankrijk die nauwkeurig op kwaliteit worden geselecteerd. Hierbij houden we rekening met het gewenste aantal kamers, regio, ontbijt en andere accommodaties. Zo bieden we ook b en b’s aan die kindvriendelijk zijn. Hierdoor kan u gerust met heel het gezin op vakantie gaan om te genieten en de adembenemende streken in Frankrijk te ontdekken.

Vind de ideale b en b in Frankrijk via persoonlijk contact met de eigenaar

Bij Chambres d’hôtes vinden we het belangrijk dat u met een gerust gevoel naar uw b&b in Frankrijk kunt vertrekken. Daarom kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Nederlandstalige of lokale verhuurder van de b&b. Er is dus geen tussenpersoon die het proces moeilijker maakt. Bovendien kan u zo al een eerste indruk van de verhuurder krijgen en uw wensen uitdrukken. Maar u staat er zeker niet alleen voor. Indien u vragen of ondersteuning nodig hebt, staat Chambres d’Hôtes in Frankrijk steeds voor u klaar.

Een vakantie zoals u die verlangt

Accommodaties en faciliteiten zijn één van de criteria waar we op letten bij de selectie van onze bed and breakfasts. Omdat deze mee de kwaliteit van uw verblijf bepalen, bieden we dan ook graag volgende mogelijkheden aan zoals:

Deze faciliteiten maken van uw vakantie, een rustgevende topvakantie. Wilt u nadat u met de kinderen gespeeld heeft in het zwembad, van op uw ligstoel even opzoeken wat er in de streek allemaal te doen is? Of wilt u tijdens het ontbijt op uw smartphone snel even het nieuws lezen via de wifi verbinding? Met onze chambre d’hôtes in Frankrijk is dit perfect mogelijk!

Kan u niet wachten om uw vakantie in Frankrijk te boeken?

Bent u klaar om van uw vakantie te genieten in een bed en breakfast in Frankrijk? Aarzel dan niet en boek vandaag nog! Als u graag eerst nog informatie wilt, kan u ons altijd contacteren op het nummer 0032 (0) 78 48 04 86 of via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be

Verblijven voor dit thema:

La Bastide de Goulles - Chambre d'Hôte

57 € / week
Limousin , Corrèze goulles 3 6
Meer informatie

Maison du Silence - Chambre d'Hôte

55 - 120 € / day
Auvergne , Puy-de-Dôme Bonnefond 4 10
Meer informatie

Au Palmier de Barran - Chambre d'Hôte

72 - 105 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Haute-Garonne Montbernard 4 9
Meer informatie

La Rêverie - Chambre d'Hôte

75 - 125 € / day
Nord-Pas-de-Calais , Nord Fauquembergues 4 10
Meer informatie

La Cerisaie - Chambre d'Hôte

89 - 115 € / day
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Hérault Riols 3 6
Meer informatie

Villa Catherine - Chambre d'Hôte

89 - 119 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Flayosc 3 6
Meer informatie

Une vie en Quercy - Chambre d'Hôte

85 - 125 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Ariège Montaigu de Quercy 5 19
Meer informatie

Aux Parfums des Garrigues - Chambre d'Hôte

91 - 103 € / day
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Gard Bouquet 4 8
Meer informatie