Een bed en breakfast vinden in Frankrijk

Wanneer u een bed en breakfast in Frankrijk zoekt, wilt u natuurlijk zeker zijn van een rustgevend verblijf. Chambres d’hôtes-in-Frankrijk.be staat hier garant voor. U vindt bij ons alleen maar b en b’s in Frankrijk die nauwkeurig op kwaliteit worden geselecteerd. Hierbij houden we rekening met het gewenste aantal kamers, regio, ontbijt en andere accommodaties. Zo bieden we ook b en b’s aan die kindvriendelijk zijn. Hierdoor kan u gerust met heel het gezin op vakantie gaan om te genieten en de adembenemende streken in Frankrijk te ontdekken.

Vind de ideale b en b in Frankrijk via persoonlijk contact met de eigenaar

Bij Chambres d’hôtes vinden we het belangrijk dat u met een gerust gevoel naar uw b&b in Frankrijk kunt vertrekken. Daarom kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Nederlandstalige of lokale verhuurder van de b&b. Er is dus geen tussenpersoon die het proces moeilijker maakt. Bovendien kan u zo al een eerste indruk van de verhuurder krijgen en uw wensen uitdrukken. Maar u staat er zeker niet alleen voor. Indien u vragen of ondersteuning nodig hebt, staat Chambres d’Hôtes in Frankrijk steeds voor u klaar.

Een vakantie zoals u die verlangt

Accommodaties en faciliteiten zijn één van de criteria waar we op letten bij de selectie van onze bed and breakfasts. Omdat deze mee de kwaliteit van uw verblijf bepalen, bieden we dan ook graag volgende mogelijkheden aan zoals:

Deze faciliteiten maken van uw vakantie, een rustgevende topvakantie. Wilt u nadat u met de kinderen gespeeld heeft in het zwembad, van op uw ligstoel even opzoeken wat er in de streek allemaal te doen is? Of wilt u tijdens het ontbijt op uw smartphone snel even het nieuws lezen via de wifi verbinding? Met onze chambre d’hôtes in Frankrijk is dit perfect mogelijk!

Kan u niet wachten om uw vakantie in Frankrijk te boeken?

Bent u klaar om van uw vakantie te genieten in een bed en breakfast in Frankrijk? Aarzel dan niet en boek vandaag nog! Als u graag eerst nog informatie wilt, kan u ons altijd contacteren op het nummer 0032 (0) 78 48 04 86 of via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be

Verblijven voor dit thema:

Maison Valvert - Chambre d'Hôte

150 - 295 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Alpes-de-Haute-Provence Bonnieux 5 10
Meer informatie

La Bordette - Chambre d'Hôte

55 - 115 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Tarn-et-Garonne Valeilles 4 8
Meer informatie

La Faye - Chambre d'Hôte

65 - 60 € / day
Auvergne , Puy-de-Dôme Vertolaye 1 10
Meer informatie

Les Parfums du midi - Chambre d'Hôte

70 - 100 € / day
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Gard Saint-Victor-de-Malcap 4 12
Meer informatie

Le Lion Blanc - Chambre d'Hôte

115 - 125 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Les Adrets de l'Esterel 2 4
Meer informatie

Le Vent d'Etoile - Chambre d'Hôte

75 - 105 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Alpes-de-Haute-Provence Mormoiron 2 4
Meer informatie

Chambres et TABLE de CHARME - La Croze - Chambre d'Hôte

60 - 75 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Vire sur Lot 2 4
Meer informatie

Mas de la Gravière - Chambre d'Hôte

145 - 165 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Vaucluse Cheval Blanc 2 4
Meer informatie