Een bed en breakfast in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve bed en breakfast in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren, dan bent u bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod van fantastische b&b’s waarin u kan genieten tijdens een welverdiende vakantie.

Indien u vragen heeft over uw verblijf in een bed en breakfast in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren, aarzel dan niet om ons te contacteren! U kan dit doen via onze contactpagina.

Verblijf bij Nederlandse eigenaren

Wij werken samen met Nederlandse eigenaren van b&b’s in Frankrijk. Doordat u altijd in direct contact wordt gesteld met de verhuurder van uw accommodatie, heeft u telkens een vast aanspreekpunt waarbij er geen sprake is van een taalbarrière. Voor eventuele vragen en opmerkingen kan u dan ook bij de eigenaar van de b&b terecht.

Ons aanbod van een kwalitatieve bed en breakfast in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren valt voor iedereen te personaliseren. Doordat niemand dezelfde definitie heeft van een aangename vakantie, bieden we bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be verschillende faciliteiten aan. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod:

Kwalitatieve b&b’s in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren

Iedere bed en breakfast wordt door ons gekeurd en moet aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Ons aanbod aan b&b’s bestaat dan ook enkel uit een selectie van de beste b&b’s in Frankrijk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de kwaliteit van uw accommodatie. U kan in samenwerking met ons dus altijd met een gerust hart op vakantie vertrekken!

Boek nu uw ideale b&b!

Wilt u graag op vakantie in een bed en breakfast in Frankrijk bij Nederlandse eigenaren? Boek dan nu uw vakantie via onze website! Indien u vragen of opmerkingen heeft over het boekingsproces of een ander thema, kan u altijd bij ons terecht.

Contacteer ons gerust via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 86. We helpen u graag verder!

Verblijven voor dit thema:

La Bastide de Goulles - Chambre d'Hôte

57 € / week
Limousin , Corrèze goulles 3 6
Meer informatie

Maison du Silence - Chambre d'Hôte

55 - 120 € / day
Auvergne , Puy-de-Dôme Bonnefond 4 10
Meer informatie

Au Palmier de Barran - Chambre d'Hôte

72 - 105 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Haute-Garonne Montbernard 4 9
Meer informatie

La Rêverie - Chambre d'Hôte

75 - 125 € / day
Nord-Pas-de-Calais , Nord Fauquembergues 4 10
Meer informatie

La Cerisaie - Chambre d'Hôte

89 - 115 € / day
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Hérault Riols 3 6
Meer informatie

Villa Catherine - Chambre d'Hôte

89 - 119 € / day
Provence-Alpes-Côte d'Azur , Var Flayosc 3 6
Meer informatie

Une vie en Quercy - Chambre d'Hôte

85 - 125 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Ariège Montaigu de Quercy 5 19
Meer informatie

Aux Parfums des Garrigues - Chambre d'Hôte

91 - 103 € / day
Languedoc-Roussillon - Occitanie , Gard Bouquet 4 8
Meer informatie