Bourgogne

 

Met een chambre d’hôtes in Bourgogne haalt u alle elementen in huis voor een geslaagde en rustgevende vakantie. Samen met uw familie of vrienden kan u de prachtige omgeving van Bourgogne verkennen, om ’s avonds terug te keren naar uw aangename b&b, die verhuurd wordt door Belgische verhuurders.

Om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, stellen we u bij Chambres d’hôtes in Frankrijk.be altijd in direct contact met de verhuurder van uw verblijfplaats. Op die manier hoeft u nooit omslachtige maatregelen te volgen om bijvoorbeeld een vraag te kunnen stellen. Ook doet u hierdoor direct wat kennis op over de lokale bezienswaardigheden in Bourgogne. De verhuurder zal namelijk verschillende mooie plaatsen weten te zijn waar de gemiddelde vakantieganger normaal niet terecht komt. Natuurlijk kan u voor vragen en eventuele opmerkingen ook steeds bij ons terecht via onze contactpagina.

 

Verken Bourgogne vanuit uw chambre d’hôtes

Deze bekende Franse wijnstreek heeft veel troeven achter de hand. Zo zijn er talloze bouwwerken uit verschillende historische periodes te bekijken, zoals ruïnes van oude Romeinse theaters en kastelen uit de Renaissance. Dit alles kan u op uw gemak verkennen vanuit uw chambre d’hôtes in Bourgogne.

Bourgogne heeft niet alleen een zeer rijke geschiedenis, ook het landschap in de streek is zeer indrukwekkend. Tussen de vele gezellige dorpjes zijn – vanzelfsprekend – een groot aantal wijngaarden te zien. Het heuvelachtige landschap doet aan als een postkaart, zeker vanop hoge uitkijkpunten zoals de Mont Beuvray.

Natuurlijk is niets zo fijn om na een hele dag de streek te hebben verkend te kunnen nagenieten in uw bed & breakfast. De chambre d’hôtes in Bourgogne is niet de enige optie die wij in ons assortiment hebben.

Boek nu uw chambre d’hôtes in Bourgogne!

Indien u vragen heeft over een chambre d’hôtes in Bourgogne of over een ander onderwerp, contacteer ons dan gerust via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of bel ons via het telefoonnummer +32 (0) 78 48 04 86. We helpen u graag verder!

Verblijven voor dit thema:

Domaine de Beauvoir Chambres d'hotes - Chambre d'Hôte

85 - 205 € / day
Bourgogne , Yonne Beauvoir 5 10
Meer informatie

Chambres et Table d'Hôtes Maison Salvard - Chambre d'Hôte

85 - 105 € / day
Bourgogne , Nièvre Bitry 5 10
Meer informatie

Château de Poussignol - Chambre d'Hôte

65 - 150 € / day
Bourgogne , Nièvre Blismes 5 19
Meer informatie