Een chambre d’hôtes in de Midi-Pyrénées

Geniet vanuit een kwalitatieve chambre d’hôtes van de Midi-Pyrénées! Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be bieden we u een aanbod aan verschillende soorten b&b’s in de Pyreneeën en andere Franse regio’s. In de Midi-Pyrénées kan u bijvoorbeeld heerlijk fietsen dankzij het bergachtige landschap, die ook in de Tour de France voorbijkomen. Wees gerust: niet enkel wielrenners kunnen van deze fietsroutes genieten. Tijdens uw tochten komt u langs vele gezellige stadjes en dorpen, waar u kan genieten van een hapje, een drankje en een prachtig uitzicht.

Bent u een cultuurliefhebber, dan mag een bezoekje aan het château de Foix zeker niet ontbreken. U kan hier urenlang genieten van de rijke geschiedenis van de regio, die tot leven lijkt te komen in het indrukwekkende monument. Wilt u nog verder terug in de tijd, dan kan u een bezoek brengen aan de grot van Bédeilhac. Hier vindt u namelijk muurschilderingen terug die dateren uit de Prehistorie. Het spreekt voor zich dat dit een unieke ervaring is! In het stadje Auch kan u dan weer rustig door de gezellige straatjes kuieren om af en toe te stoppen voor een terrasje. De Pyreneeën hebben dus alles in huis voor een geslaagde vakantie!

 

Kwaliteit verzekerd in uw b&b in de Pyreneeën

De kwaliteit van uw vakantie staat bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be centraal. Daarom bieden we u enkel de chambres d’hôtes aan die voldoen aan onze strenge normen. Om uw verblijf extra comfortabel te maken, stellen we u ook in contact met de verhuurder van het verblijf. Bij hem kan u terecht voor eventuele vragen. Natuurlijk staat ons team ook altijd voor u klaar! Hieronder kan u enkele opties vinden die u op onze website terug kan vinden. In ons aanbod vindt u verschillende soorten b&b’s in de Pyreneeën en andere Franse regio’s. U kan onder andere kiezen voor:

Ontdek onze b&b’s in de Pyreneeën!

Via Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be vindt ieder reisgezelschap hun ideale b&b in de Midi-Pyrénées! Neem zeker eens een kijkje onderaan deze pagina om enkele suggesties uit ons assortiment te ontdekken. Maak u alvast klaar voor een welverdiende vakantie!

Verblijven voor dit thema:

Chambres et TABLE de CHARME - La Croze - Chambre d'Hôte

60 - 75 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Vire sur Lot 2 4
Meer informatie

Le Tournesol - Chambre d'Hôte

50 - 130 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Aveyron Banes 6 18
Meer informatie

Puech Blanc - Chambre d'Hôte Promotie Last-minute

80 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Tarn Fayssac 1 2
Meer informatie

Au Palmier de Barran - Chambre d'Hôte Last-minute

72 - 105 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Haute-Garonne Montbernard 4 9
Meer informatie

Château Serre Barbier - Chambre d'Hôte

595 - 6.975 € / week
Midi-Pyrénées - Occitanie , Haute-Garonne Saint Béat 5 13
Meer informatie

Pechine - Chambre d'Hôte

55 - 60 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Ariège Artigat 2 4
Meer informatie

L'arrivée: gîtes en chambres d'hôtes - Chambre d'Hôte

69 - 84 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Lot Autoire 4 12
Meer informatie

La Bordette - Chambre d'Hôte

55 - 115 € / day
Midi-Pyrénées - Occitanie , Tarn-et-Garonne Valeilles 4 8
Meer informatie