B&B kopen in Frankrijk?

B&B kopen in Frankrijk? Ontdek hieronder ons aanbod in Frankrijk.

 

Interesse of extra info? Mail ons op info@chambresdhotes-in-frankrijk.be en we brengen u rechtstreeks in contact met de verkoper!

 


 

"MAS" (PROVENCAALSE BOERDERIJ) GERENOVEERD TUSSEN 2008 EN 2018

 

 

 

 

 

Locatie: in de mooie streek van de Châteuneuf du Pâpe en Beaumes de Venise, tussen Loriol du Comtat (Vaucluse, 84) en Carpentras, ca 25 km ten oosten van Avignon (TGV), een kwartier van de autoroute du Soleil (A7) en met uitzicht op de Mont Ventoux. 

 

Perceeloppervlakte:  1.6 ha [weiland, boomgaarden (vijgen, appels, pruimen, kersen, etc.) moestuin, siertuinen en jeu de boulesbaan]


Woonoppervlakte: 180 m2

 

Mogelijkheid van het maken van een Chambre d'Hotes van het atelier.

 

Indeling:

Begane grond: woonkamer, keuken, kelder, ruime bijkeuken, groot atelier/studio (met twee aparte kamertjes en slaapruimte erboven)

 

Eerste etage: 3 slaapkamers, bureaukamertje, twee badkamers (met toilet), apart toilet, overloop, twee halletjes

 

Zwembad / swimming pool / piscine (2013) 5x 10 m in "bassin-stijl"/"bassin" style, style bassin.

 

Bijgebouwen: "local technique" van zwembad met opslagruimte, grote carport/open schuur, kippenren

 

Vraagprijs: € 490.000 (inclusief makelaarskosten) 

 


 

 

B&B TE KOOP FRANKRIJK: CLOS LE CASTANT

 

 

 

 

Onze B&B staat op een zeer rustig terrein van 20.000 m2, is omgeven door bossen en prachtige natuur en ligt midden in de toeristische driehoek: Périgueux, Bergerac en Sarlat-la-Canéda.


Het hoofdhuis bevat 3 ruime gastenkamers met eigen badkamers, een privé-slaapkamer met badkamer, een eetplaats, 2 salons en een ingerichte semi-professionele keuken. Er is een extra WC op de gang.


Centrale verwarming op stookolie zorgt voor het nodige comfort, alle ramen in onderhoudsvriendelijke PVC met dubbel glas.


In een bijgebouwtje, oude tabaksdrogerij, zijn er nog twee ruime slaapkamers ook met eigen badkamer. Elektrische verwarming.
Alle badkamers bestaan uit douche, lavabo en WC, haardroger.


Er is een groot zuidgericht terras vooraan, waar bij goed weer de maaltijden van onze table d’hôtes geserveerd worden.


Een groot met warmtepomp verwarmd zwembad van 10,2 m x 5,2 m met zonneterras, een petanquebaan en tafeltennis zorgen voor het vermaak van uw toekomstige gasten.


Een tweede schuurtje met directe ingang vanuit de keuken doet dienst als stock, ruimte voor koelkast, diepvriezer en droger.


Het geheel is te koop met alle meubels en inrichting, machines enz. zodat u onmiddellijk kan starten met uw B&B, een andere mogelijkheid is vakantieverhuur van de woning.


Wij introduceren graag de nieuwe eigenaar bij onze, overwegend, Vlaamse gasten, en zijn bereid om eventueel enkele weken samen te werken indien gewenst.


Ook recepten en andere info zijn ter beschikking. Vrij na het seizoen 2018 tenzij anders overeengekomen maar met respect voor de reserveringen.

 

Foto’s op eenvoudige vraag te bekomen. Alle vragen graag aan: patrick.vanhove@orange.fr
Prijs: 455.000 Euro

 


 

Authentiek B&B te koop. Montagne Bourbonnaise, Allier. € 189.000

 

 

 

Authentieke Chambres d’Hotes geschikt voor maximaal 11 personen.


Een ruime keuken met een ‘cuisinière au bois’ die ook de centrale verwarming voedt. Voorts twee grote kamers en een zeer ruime recreatieruimte met leuke schoorsteen en houtkachel. Hier is ook de toegang naar de cave.
Op de verdieping zijn 5 (!) slaapkamers, 2 badkamers, een wc, een zeer ruim bemeten bibliotheek. en een wasruimte. Tenslotte nog een grote zolder.


De algehele staat van onderhoud is goed en leent zicht prima voor permanente bewoning. Een aantal zaken zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwd in de afgelopen 10 jaar Alle kozijnen en ramen (dubbel glas!) op de begane grond en de verdieping zijn vernieuwd en de zolder is geïsoleerd. Het object heeft eigen bronwater en ook nog een waterput. De septic tank is in 2014 geïnstalleerd en dus geheel op norm. Met een tank van 5000 L. Voorts is er een vaste telefoonaansluiting en ADS, verwarming: cv op hout en enkele houtkachels. Het water komt van een eigen bron.
De herberg is momenteel een goedlopende Chambres d'Hotes.

 

De tuin bestaat uit her en der verspreide zitjes, schaduw biedende bomen, hoogteverschillen, een kabbelend beekje, fruitbomen, een moestuin, enz. En de tuin biedt veel privacy. Er zijn 2 terrassen. totale oppervlakte is 1.5 ha.

 

Indeling:


De totale bewoonbare oppervlakte is 340m2 
Op de begane grond is de keuken 6.5 x 4m, de twee kamers zijn 5 x 6.5m en 6.5 x 4.7m. En de grote woonkamer meet 9.4 x 5.5m.
Op de verdieping zijn de slaapkamers: 3 x 4m (2x), 3 bij 3m, 3 x 3.6m en 6.8 x 3.6m. De bibliotheek is 10.3 x 4.7 m. De douches zijn 3.3 x 1.4 en 3 x 1.7m. Tenslotte de zolder: 60m2.


Beneden is een ruim terras waar ook ’s avonds gegeten kan worden. Boven is een grote wilde tuin met veel wilde bloemen, verschillende privé-zitjes en een hangmat bij de vijver.

 

Ligging:


De herberg ligt op 700 meter hoogte. De bergen in de omgeving reiken tot 1200 meter. Direkte omgeving is beschermd natuurgebied.


In de uitgestrekte bossen ziet u regelmatig reeën, vossen, wilde zwijnen en talrijke roofvogels. Er stromen vele kleine riviertjes, soms uitmondend in prachtige watervallen. De bloemenpracht in voorjaar en zomer is overweldigend. Ook de herfst biedt prachtige kleuren. Kleine middeleeuwse dorpjes liggen als rode vlekken in het open landschap.


Vraagprijs €189.000


Voor meer informatie en meer foto’s:
Guus Kruis 0031(0)513436669
gkruis@kpnmail.nl